Vil du hjælpe

skriv til mig!

=>Hvis du har billeder af en uniformskasket og gerne fremstillemærket, er du meget velkommen til at sende dem til mig, sammen med en beskrivelse af:
Kasketten, dens “funktion”, ca. alder, meget gerne en kort historie om brugeren, hvem som har fremstillet kasketten, og hvad du ellers har på den.

Så vil jeg samle oplysningerne, og med tiden sætte dem på min hjemmeside, så andre der har en kasket de ikke ved hvad er, evt. kan få hjælp til at opklare det her.

=>Hvis du har rettelser eller yderligere oplysninger til de viste kasketter m.m. her på hjemmesiden, er du også velkommen til at skrive.
På den måde kan vi få så korrekte data som mulig.

=>Har du oplysninger om kasket-fabrikanter, etableringsår, adresse(r), året hvor de evt. lukkede, m.m., må du meget gerne sende det til mig, så vi kan få det med.

=>Har du fotos med danske soldater, med  kasketter på, må du gerne sende en kopi på mail til mig, så vil jeg se om det er noget som kan komme på hjemmesiden.

=>Du er selvfølgelig også velkommen til at komme med alle andre oplysninger, som på en eller anden måde har forbindelse med uniformskasketter.

Der skal nok komme et retursvar, så hurtig det er mulig.

Tak for hjælpen!

Mvh
IBK